Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
A.f. Lache Carmen Coca
Membru Gratuit
1 stars: Fara rating 1.00 din 1 pareri
Bijuterii din argint si ceasuri de mana
Brand
Cadouri aniversare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Categoria de produse "bijuterii din argint" cuprinde: seturi de bijuterii de 3 piese ( colier, cercei si inel ; pandantiv, cercei si inel), seturi de bijuterii de 2 piese ( colier si bratara; cercei si inel; pandantiv si cercei sau pandantiv si inel ); coliere simple sau cu pietre; lanturi subtiri, groase, mobile sau fixe; verighete simple, cu pietre, groase sau cu silicon; bratari subtiri sau late, mobile sau fixe, cu pietre sau simple; cercei cu surub, tortita sau inchizatoare fixa, lungi sau obisnuiti, cu pietre sau simpli; pandantive cu pietre sau simple, cruciulite, zodii, litere si diferite simboluri; inele simple sau cu pietre, mari sau obisnuite, fixe sau reglabile; brose si piercinguri. Materialele folosite la confectionarea acestor bijuterii sunt: argint 925, pietre semipretioase ( coral, turcoaze, granate, citrine, ametiste, onix, jadeite, carneol...), marcasite, perle de cultura, sidef, zirconiu, cristale Swarovschi, etc.
Bijuteriile sunt marcate BNR. Ele provin din Italia si Thailanda si se adreseaza tuturor varstelor, paleta de modele fiind foarte variata.

Categoria de produse "ceasuri de mana" cuprinde doua branduri cunoscute:
1. Ceasuri de mana Adriatica (Elvetia) cu mecanism elvetian, pentru doamne sau domni, cu curea din piele sau metalica, placate cu foita de aur de 18 microni, cu pietre (cristale Swarovschi) sau fara, rezistente la apa si presiuni foarte mari. Au o prezentare impecabila si sunt insotite de certificatul de garantie al producatorului.
2. Ceasuri de mana Pierre Ricaud, cu mecanism japonez, pentru domni si doamne, cu curea de piele sau metalica, modele deosebite. Au o prezentare impecabila si sunt insotite de certificatul de garantie al producatorului.
Din Gura in Gura